6 Νοε 2013

Μέχρι να κάνεις εμετό.

Εάν είσαι φυσιολογικός στο τέλος η αίσθηση που σου αφηνει το βίντεο ειναι απέχθεια για ολους αυτούς που δημιούργησαν αυτο το κλίμα ακροδεξιοί και ακροεριστεροί.Πάρτο σαν ενα τέστ για να δείς αν είσαι ακόμα ανθρωπος. Ετσι μερικοί θα καταλάβουν καλά πώς ενα χαστούκι, ενα ποτήρι νερό στο πρόσωπο του συνομιλητή σου,  ο φόνος ενός  μετανάστη και ενός Ελληνα τελικά καταλήγουν στο να συμβεί αυτο που βλέπουν στο βίντεο.
Κοιτάξτε το καλά μέχρι να κάνετε εμετό και τότε αν κάνετε εμετό θα είσαστε σίγουροι οτι ακόμα είσαστε άνθρωποι.
Δεν περίμενα το βίντεο να σοκαριστώ.Τόσο καιρό παρακολουθώ εικόνες και βίντεο απο την Συρία με ανθρώπους να κόβουν κεφάλια άλλων, να σκοτώνουν παιδιά εν ψυχρώ στο όνομα ενός εμφυλίου πολέμου σαν αυτόν που με ευκολία εκστομίζουν και νοσταλγούν ο Παναγιώταρος και ο Κασιδιάρης όταν λένε με υπερηφάνεια "Στο Βιτσι και στον Γράμμο σαν θάψαμε στην άμμο".
Eάν υπήραν κινητά στον Ελληνικό εμφύλιο, κάμερες και το You Tube θα βλέπαμε ακριβώς οτι συμβαίνει σήμερα στην Συρία. Ακριβώς τα ιδια μονο με πρωταγωνιστές Ελληνες να κόβουν κεφάλια Ελλήνων.
Χρειάστηκαν μερικοί δολοφονημένοι μετανάστες απο "αγνώστους", ενας Φύσσας και τωρα δυο νεκροί Χρυσαυγίτες για να μας πει ο Κασιδιάρης πως θα εδινε φαγητό ακόμα και σε ξένους αν του το ζητούσαν και πως δεν είναι Ναζιστές .
Κοίταξε καλά λοιπόν το βίντεο μέχρι να κάνεις εμετό.
Γιατί άλλο πράγμα να μιλάς για "Βίτσι και για Γράμμο", για αίμα και για φόνους και άλλο να τα ζείς και να τα βλέπεις.
Οσοι έζησαν τον εμφύλιο ξέρουν πως ο συνάνθρωπός τους όποιος και αν είναι αξίζει ενα πιάτο φαγητό και πως αν χύσεις το αίμα ενός άλλου κάποτε θα χυθεί και το δικό σου.
Αλλωστε μια εικόνα ειναι χίλιες λέξεις και απο λέξεις σε αυτή την χώρα χορτάσαμε.


1 σχόλιο:

Ρίξε λάσπη: